18 januar 2007

Beklager. Eg lovde jo, på tru og ære, å ta i bruk kameraten min her på bloggen! Men eg har vore heller dårleg til det. Difor vert dette ein aldri så liten biletblogg. Dessutan kan det kanskje vanke ei og anna historie knytta til biletet. Enjoy!

Kven kan vel motstå invitasjonen til jentekveld hos Tonje og Ester? Ikkje eg i alle fall. Og ikkje når dette er det som står på menyen, i tillegg til den fantastiske browniesen hennar! Det var ein bra laurdagskveld! Åja!

Etter eit halvt år som naboar, var det på tide å invitere Ingeborg på middag! Fiskebollar i heimelaga kvit saus, poteter og raspa gulrøtter stod på menyen. Eg tykkjer det var godt, og håper inderleg at Ingeborg også gjorde det. Det er nemlig Ingeborg sin favorittrett..

Solveig har hatt eit prosjekt denne hausten. Det har gått over svært lang tid. Allereie etter ei veke starta denne å miste både blad og grønfarge. Eg seier berre ein ting: IKEA. Men Solveig har tatt denne planten under sine vingar. Målet var å få tilbake grønfargen. Det har dessverre ikkje skjedd. Dette har på mange måtar vore ei tolmodsprøve for meg. Og mi tolmod er no over. 5 mnd vart for lenge. Difor har eg no tatt affære, og planten har flytta ut i søppelkassa. Takk for no!

Som dei fleste andre studerer også eg. Kor aktivt er eit spørsmål andre får svare på. Men ja, eg tek berre eit årsstudium i år, og trivst godt med det! Dette er ein av båsane på teiknspråklaben. Her vert mykje tid nytta. Når eg skal filme meg sjølv fortelje t.d. Karlsson på taket, Pannekaka, Mannen og Hunden, eller korleis eg hadde det i juleferien. Trangt og godt!

Ja. Det var litt av livet mitt! Elles har denne dagen vore kjempebra! Starta med veiledning av videoen der eg fortel om juleferien min, på skulen. Deretter har eg vore å klatra på Dragvoll saman med Anders. Kjekt! Lærte mykje nytt idag! Og så må eg nytte anledninga til å gratulere Marianne med dagen! 20 år! Hurra! Håper du vert glad for gåva! Glad i deg! Og i alle andre!

2 kommentarer:

Ingeborg sa...

Fantastisk om jeg ska beskrive middagen jeg fikk me ord, selvom det ikke dekker helt da..:) det var helt sjef å være på besøk vaffal...MÅ gjentas:)

Anonym sa...

Tar med en ny plante når ej kjem ej..