20 april 2007

Kl 11.45: Datoen på mobilen min viser 20. april. Det er rett og slett noko som ikkje stemmer. Eg stod opp for ca to timar sidan. Har studiedag i dag. Skulle eigentleg på forelesning kl ett, ei frivillig ei sådan. Men et eller anna stoppa meg og planane mine. Taklampa er ikkje på på kjøkkenet, og sola skin ikkje inn gjennom vindauget og leikar over "parketten". Det er heilt stille i huset. Den einaste lyden eg høyrer er vinden. Det bles ganske kraftig ute nett no. Ein salme seier at vinden kan ein ikkje sjå, berre kjenne. I dag ser eg vinden, for vinden er kvit og ber med seg snøfnugg. Det er rett og slett noko som ikkje stemmer. Kl er no 11:50, det er 20. april, og utanfor kjøkkenvindauget mitt bles det kvite snøfnugg. Det vert ikkje forelesning på meg idag. Sykkelen må stå parkert.

6 kommentarer:

Monika S. Nyhagen sa...

Du er i Trondheim, Elisabeth. I Trondheim kan det snø i Juli, og været skifter fortere enn du aner. Ha derfor alltid med deg bikini, gummistøvler, lavo og parkas. Uberegnelig vær er ingen spøk.

Anonym sa...

uff, sånt er ikke noe ålreit.. Koselig å stikke innom bloggen din å få en oppdatering på hvordan du har d.. Men du må få deg facebook, da blir d enda enklere ;) klem

Anonym sa...

scubidu :) du e no van til værets ulumskheter du elisabeth!! heia sunnmøre :)

Elisabeth sa...

Facebook mej i øret :) Blogg og MSN tek allereie for mykje av tida mi. Har av prinsipp bestemt at ej ikkje skal ha facebook!

Lina sa...

Det hadde jeg og... :/

Astrid sa...

Haha, gjett om eg fekk same russenamn som deg då :D

Eg er den nye Frøken Bibelstripp. Uventa, men gøy!

Elles håpar eg du har det bra :)