19 oktober 2006

Tirsdag, 17.oktober, kom eg over noko som eg vart svært overraska over å sjå. Ute strålar haustfargane mot meg, det er kaldt, men det har ikkje vore minusgrader på Øvre Singsaker enno. Haustsola slår til innimellom, likeså gjer haustregnet, men til no har det vore dårleg med snø. Alt dette gjer meg svært overraska over at eg faktisk såg det eg såg, i butikken. Litt sånn kjapp handling før KRIK, og plutselig ser eg dette objektet, eigentleg var det ganske mange objekt, og med forskjellig innhald og utforming. Men felles for dei alle var produktnamnet. Julemarsipan. Julemarsipan. Dersom eg skal telle dagane fram mot jul er det ganske nøyaktig 56 dagar igjen til jul. Det er berre å begynne å glede seg. Men, stort men, det er 42 dagar til 1.desember, og det er då eg vil sjå julemarsipanen i butikken. Få julereklame i posten. Gå i julepynta gater. Difor har eg berre ein ting å seie:
Gi oss jula tilbake!
Julemarsipan og haustfargar. Ikkje bra.

7 kommentarer:

Anonym sa...

så koselig:)
du er skjønn.
når du kommer til oslo neste gang er du hjertelig velkommen til frogner.
marenklem

Anonym sa...

ÅÅÅÅ så deilig å møte en med samme oppfatning. I fjor budde eg med ei som spela julesongar i September så då var eg litt forsiktig med kva eg sa - men eg set pris på all boikotting av julevarer før 1. desember! Nydelig!!

Mia Julie
www.giossjulatilbake.no ;)

Møyfrid sa...

Heilt enige Elisabeth. Sjøl om julemarsipan æ fantastisk godt, trenge me kje ha d i butikkane før tidligast slutten av november. go helg, tuttå!

Oss to sa...

Elisabeth du har jo fått deg blogg!! Det har jo jeg og! :)
Såå bra da!
Om to timer kommer jeg på besøk til deg!
Det gleder jeg meg til! =)

Snakkes snart da kjære deg =)

Solveig sa...

ja, sannelig!!! NEI til jul før desember!! (så ikke at du hadde skrevet på bloggen min før nå..) koselig å høre fra deg :) Har du det fint i Trondheim? (gikk foressten ganske bra på objektsamlingen min ;))

ha en fin søndag!

Hilde-Lise sa...

NEI, nei, nei! jeg er også enig i den teite alt-for-tidlig-jul-før-jul-pyntingen og alle juletingene man får kjøpt!! har du vært på ikea?? der e d jo heeelt jul jo! alt for gale.
takk for kjempe søt mld på bloggen, du er så søt solskinnsjenta mi!:) men vet du hva, æ har ikke helt fatta hvordan man gjør alle de helle tingene innpå bloggen æ.. e jo tross alt bare min 2 dag som blogger! mn så derfor tenkte æ at du kan jo komme på besøk til meg en dag, så kan du vise meg!!:):):) heh, æ må utnytte dæ litt når æ kan! kjempe gla i dæ! klem hilde-lise - den nyye, litt ikke riktig helt inne i d herre systemet,-bloggeren

Astrid sa...

Hei Elisabeth!

Visste ikkje at du hadde blogg, nei, men det var jo kjekt å finna ut :)
Bra du skriv på nynorsk forresten! Eg er stolt :D
Teiknspråk høyres veldig veldig bra ut! Lykke til med det.